„A fenntartható fejlődés állapotát valószínűleg nem érhetjük el - de törekedhetünk rá.”


Napenergia besugárzás ma:
Bp., XI. kerület,
Összesen: 0 kW/m²

 

Az Udvar-Ház kft-ről
 

A Megújuló-Energiák.info, .hu és .com site-okat az Udvar-Ház kft. üzemelteti. Ezen a honlapon az általunk kivitelezett gyakorlati megoldásokat szeretnénk bemutatni. Az egyes projektek projektleírása, fotógalériája, és nem utolsó sorban a részletes energiatermelési adatai reméljük mindenkit meggyőznek az új szemléletmód létjogosultságáról.

Bemutatkozás

Magyar szakemberek és tulajdonosok által – Hazánk Európai Uniós csatlakozását megelőzően – alapított cégünk olyan hiánypótló, környezettudatos, értéknövelő szolgáltatásokat kínál a Magyar kis- és középvállalkozások körében - valamint az Önkormányzati szférában –, amelynek igénybevétele esetén az adott vállalkozás, Önkormányzat jelentős mértékű hatékonyságnövekedést és költségtakarékosságot érhet el, ezzel is növelve versenyképességét a saját területén. A létesítmény üzemeltetés terén elsősorban a megújuló energia hasznosítását és a környezettudatos létesítményüzemeltetést tartjuk fő profilunknak. 

Fő céljaink:

A megújuló energiák mind szélesebb körű megismertetése, a megújuló energiákat hasznosító berendezések széles körű terjesztése

  • NAPELEMEK
  • NAPKOLLEKTOROK
  • PELLET TÜZELÉSŰ KAZÁNOK, KANDALLÓK
  • HŐSZIVATTYÚK

Az Eu-s fejlesztési források előkészítésében lebonyolításában való szakértői, lebonyolítói és esetlegesen kivitelezői feladatok teljes körű ellátása.

A KÖRNYEZETTUDATOS és ENERGIAHATÉKONY létesítményüzemeltetés, valamint a megújuló energiaforrásokhoz kapcsolódó mintaprojektek létrehozása, menedzselése. A Tulajdonosok. szakmai tapasztalatai és az energia piac liberelizációja kapcsán, egyedileg minősített alvállalkozóink részvételével, segítségével fejtettük ki tevékenységünket a létesítményüzemeltetés / FACILITY MANAGEMENT /, valamint az energiaracionalizálás és a megújuló energia hasznosítás területén.

Céljaink elérését megvalósult és a közeljövőben megvalósítandó mintaprojektjeinken keresztűl, továbbá egyedi minőségbiztosítási rendszerünkkel és alvállalkozóink munkáinak szigorú felügyelete mellett törekszünk megvalósítani.

A céljaink elérése érdekében tanfolyamokat szervezünk, valamint előkészületeket végzünk a tervezők és a kivitelezést végző szakember gárda oktatásának kialakításához, megteremtéséhez.

További információért, műszaki tanácsért, konkrét árajánlatért keresse a Mészáros Udvar-Ház kft-t !

  © Udvar-Ház Kft., 2009, minden jog fenntartva.